Tenis

Razišli se Novak Đoković i Goran Ivanišević: 'Prijatelju hvala ti na svemu!'

Mihaela Bradovski • srijeda, 27.03.2024.
Razišli se Novak Đoković i Goran Ivanišević: 'Prijatelju hvala ti na svemu!'
Foto: EPA

Gotovo pet godina Goran Ivanišević bio je dio stožera Novaka Đokovića, međutim suradnji je stigao kraj. Đoković je potvrdio kako Ivanišević više nije njegov trener...

Uoči Wimbledona 2019. godine Novak Đoković i Goran Ivanišević započeli su suradnju koja je rezultirala s 12 osvojenih Grand Slam turnira i nizom ostalih turnirskih titula.

Igraj na teniske mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Iako su obojica temperamentni, dobro su funkcionirali, isticali su zadovoljstvo suradnjom u kojoj je trebalo puno kompromisa, ali i razumijevanja.

Đoković još nije objavio tko će mu biti novi trener, trenutno se nalazi u Beogradu gdje se priprema za sezonu na zemljanim terenima.

Ivanišević je prije Đokovića radio i s Marinom Čilićem, Tomašom Berdychom, Milošom Raonićem.

"Bilo je to davne 2018., a Marian i ja smo htjeli uvesti inovacije i unijeti malo magije u naš servis. Zapravo, ne samo da smo donijeli servis, već i puno smijeha, zabave, broj jedan na ljestvici na kraju godine, rekordna postignuća i još 12 Grand Slamova (i nekoliko finala) od tada. Jesam li spomenuo i malo drame? Goran i ja smo prije nekoliko dana odlučili prekinuti suradnju. Naša kemija na terenu imala je uspona i padova, ali naše je prijateljstvo uvijek bilo čvrsto", poručio je Đoković.

FOTO: EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!