Košarka

Sjajni Murray u produžetku srušio Celticse, Bucksi pali u New Orleansu

Petar Jenjić • petak, 29.03.2024.
Sjajni Murray u produžetku srušio Celticse, Bucksi pali u New Orleansu
Foto: EPA

Sinoć su odigrane dvije utakmice na NBA parketima. New Orleans Pelicansi slavili su protiv Milwaukee Bucksa, dok su Atlanta Hawksi ponovno bili bolji od Boston Celticsa u razmaku od nekoliko dana...

Nakon osvajanja Istočne konferencije, iako je ostalo još devet utakmica za odigrati, Boston Celticsi imaju taj luksuz pripremati se za doigravanje, ali sigurno im se neće svidjeti još jedan poraz od Atlanta Hawksa.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Nakon što su preokrenuli veliki zaostatak prije samo tri dana, Hawksi su sinoć još jednom svladali vodeću ekipu lige, ovoga puta sa 123:122 nakon odigranih produžetaka.

Bogdan Bogdanović donio je produžetak Hawksima ubačenom tricom (112:112), 27 sekundi prije kraja. U dodatnom vremenu svih 11 poena Atalante ubacio je Dejounte Murray, a pobjednički koš zabio je 0.1 sekundu prije isteka vremena.

Murray je predvodio momčad s 44 poena, sedam skokova i sedam asistencija, dok je Bogdanović pridodao 24 koša, sedam skokova i pet asistencija.

Najbolji je kod Celticsa bio Jayson Tatum s 31 poenom, 13 skokova i šest asistencija, Derrick White dodao je 22 koša i sedam skokova.

New Orleans Pelicansi nanijeli su drugi poraz Milwaukee Bucksima. Pelikani trenutno imaju isti broj pobjeda kao i četvrtoplasirani Clippersi (45), a sinoć su upisali svoju šestu u zadnjih osam utakmica.

Zion Williamson s 28 poena i pet skokova predvodio je Pelicanse do pobjede, C.J. McCollum ubacio je 25 koševa te skupio sedam skokova i sedam dodavanja.

Giannis Antetokounmpo s 35 poena i 14 skokova bio je najbolji kod Bucksa, po 20 koševa dodali su Malik Beasley i Damian Lillard (pet skokova, sedam asistencija).

NBA:
Atlanta Hawks - Boston Celtics 123:122
NO Pelicans - Milwaukee Bucks 107:100

FOTO: EPA/ERIK S. LESSER

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!