Košarka

Ivica Zubac odigrao sjajno u pobjedi Clippersa, tijesan poraz Bogdanovića i Knicksa

Petar Jenjić • ponedjeljak, 01.04.2024.
Ivica Zubac odigrao sjajno u pobjedi Clippersa, tijesan poraz Bogdanovića i Knicksa
Foto: EPA

Ivica Zubac bio je među najboljima u pobjedu Los Angeles Clippersa na gostovanju kod Charlotte Hornetsa. Bojan Bogdanović izgubio je na domaćem terenu od sa svojim New York Knicksima od Oklahoma City Thundera...

Petu gostujuću pobjedu zaredom upisali su Los Angeles Clippersi koji su sinoć slavili na gostovanju kod Charlotte Hornetsa sa 130:118. Time su se dodatno učvrstili na četvrtom mjestu Zapadne konferencije.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Najbolji je kod Clippersa bio Paul George s 41 poenom (osam trica) i sedam skokova), a odmah iza njega bio je Ivica Zubac koji je susret zaključio s 24 poena (7/8 za dva, slobodna bacanja 10/10), 12 skokova, jednom asistencijom i tri blokade za 33 minute u igri.

Charlotte je predvodio Miles Bridges s 33 koša i sedam skokova, Brandon Miller ubacio je 22 koša i dodao šest skokova.

Ni sinoć Dario Šarić nije bio u kadru Golden State Warriorsa koji su igrali na gostovanju kod San Antonio Spursa i slavili rezultatom 117:113, čime su upisali novu važnu pobjedu u borbi za play-in.

Steph Curry s 33 poena i osam asistencija predvodio je svoju momčad, Draymond Green dodao je 21 koš, šest skokova, 11 asistencija i šest ukradenih lopti.

Victor Wembanyama ubacio je 32 poena za Spurse te dodao devet skokova, pet asistencija i četiri ukradene lopte.

Sacramento Kingsi nisu imali problema sinoć s Utah Jazzom. Dvoboj su prelomili u trećoj četvrtini koju su dobili s 39:25, a na kraju su slavili rezultatom 127:106.

Kings je predvodio Keegan Murray s 25 koševa, po 24 poena ubacili su Harrison Barnes i De'Aaron Fox (šest skokova, 12 asistencija).

Po 22 poena kod Jazza ubacili su Brice Sensabaugh i Collin Sexton. Na teren nije ulazio Luka Šamanić.

Dramatično je bilo u Madison Square Gardenu gdje je Oklahoma City Thunder izvukla pobjedu protiv New York Knicksa. Slavila je sa 113:112, a za pobjedu je poentirao Shai Gilgeous-Alexander nešto više od dvije sekunde prije kraja.

Najbolji strijelac momčadi bio je Jalen Williams s 33 koša i osam asistencija, Gilgeous-Alexander dodao je 19 koševa, a triple-double upisao je Josh Giddey od 16 poena, 13 skokova i 12 asistencija.

Knickse je predvodio Jalen Brunson s 30 koševa i sedam asistencija. Bojan Bogdanović ubacio je pet koševa (2/3 za dva, 0/1 za tricu) i skupio jedan skok za nešto manje od 11 minuta u igri.

NBA:
Charlotte Hornets - LA Clippers 118:130
San Antonio Spurs - Golden State Warriors 113:117
Sacramento Kings - Utah Jazz 127:106
New York Knicks - Oklahoma City Thunder 112:113

FOTO: EPA/CAROLINE BREHMAN

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!