Nogomet

Vratar Radomiaka zabio sa svojih 20 metara, Vuškoviću se piše asistencija

Branimir Korać • ponedjeljak, 01.04.2024.
Vratar Radomiaka zabio sa svojih 20 metara, Vuškoviću se piše asistencija
Foto: Saša Miljević/PIXSELL

Blagdanski ponedjeljak u nekim ligama je iskorišten kako bi se dio progtrama odradio, a u akciji su tako danas Poljaci, ali i Talijani...

Vrlo zanimljiv dvoboj odigran je u 26. kolu poljskog prvenstva gdje je Puszcza ugostila Radomiak Radom. Završilo je 1:1, a gosti su na vrlo neobičan način došli do poravnanja.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Vodili su domaćini od šeste minute golom Tomana Yakube, a kada je Radomiak u 63. minuti ostao i bez isključenog Vagnera, činilo se da će domaćin doći do sva tri boda.

Međutim samo tri minute kasnije rijetko više pogodak za poravnanje. Luka Vušković vratio je loptu vrataru Gabrielu Kobylaku koji radi nekoliko koraka i dolazi na svojih 20 metara, daleko ispucava loptu koja preskače domaćeg vratara i ulazi u mrežu.

Vušković je odigrao odlično svih 90 minuta.

U talijanskoj Serie B Modena i Bari nalaze se između zone ispadanja i borbe za doigravanje. U 31. kolu remizirali su u Modeni 1:1.

Antonio Palumbo u 51. minuti doveo je domaćina u vodstvo iz kaznenog udarca, a deset minuta kasnije Karlo Lulić asistirao je Raffaeleu Pucinu koji zabija za 1:1.

Lulić je dobro odradio cijelu utakmicu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!