Košarka

Lillard propušta još jednu utakmicu, a dvojica igrača Spursa ostatak sezone

Petar Jenjić • utorak, 02.04.2024.
Lillard propušta još jednu utakmicu, a dvojica igrača Spursa ostatak sezone
Foto: EPA

Damian Lillard zbog ozljede neće nastupiti u utakmici svojih Milwaukee Bucksa protiv Washington Wizardsa. Isto tako, San Antonio Spursi u završnici sezone neće imati na raspolaganju Devina Vassella i Jeremyja Sochana...

Zvijezda Milwaukee Bucksa Damian Lillard neće igrati u utorak navečer protiv Washington Wizardsa zbog problema s preponama, objavio je spomenuti klub.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Lillardu će to biti druga uzastopna propuštena utakmica, a prošlu je preskočio zbog osobnih razloga. Bucksi su na omjeru 1-5 kada Lillard nije igrao ove sezone. Među igračima koji su pod upitnikom za nastup su još Giannis Antetokounmpo, Khris Middleton i Patrick Beverley.

San Antonio Spursi ne igraju briljantnu sezonu, a do kraja iste ostat će bez dvojice igrača. Devin Vassell napustio je igru u prošloj utakmici Spursa protiv Golden State Warriorsa zbog problema sa stopalom, dok je Jeremy Sochan ozlijedio lijevi gležanj protiv New York Knicksa.

Vassell je ove sezone u 68 utakmica bilježio 19.5 poena, 4.1 asistenciju i 3.8 skokova u prosjeku uz šut od 47.2 posto iz igre. Sochan je bilježio 11.6 poena, 6.4 skoka i 3.4 asistencije u prosjeku.

FOTO: EPA/ERICK MADRID

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!