Nogomet

Talijanski suci potvrđeni za novi derbi, Kolarić sudi u Kranjčevićevoj

Petar Jenjić • utorak, 02.04.2024.
Talijanski suci potvrđeni za novi derbi, Kolarić sudi u Kranjčevićevoj
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

U srijedu su na rasporedu polufinalne utakmice SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. Dvoboj Lokomotive i Rijeke u Kranjčevićevoj sudit će Patrik Kolarić, a derbi Hajduka i Dinama talijanski sudac Fabio Maresca...

Iako se već ranije pisalo o tome da će derbi u SuperSport Hrvatskom nogometnom kupu suditi Talijan Fabio Maresca, za to je stigla i službena potvrda.

Igraj na SuperSport HNK na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Hajduk i Dinamo u srijedu će odigrati utakmicu polufinala na Poljudu, a Maresci će pomagati njegovi sunarodnjaci Valerio Colarossi i Christian Rossi, dok je četvrti sudac Alessandro Prontera. U VAR sobi su Daniele Paterna i Francesco Meraviglia.

Derbi počinje 19 sati, a do 16 sati snage će odmjeriti Lokomotiva i Rijeka u Kranjčevićevoj. Taj će dvoboj suditi Patrik Kolarić, pomagat će mu Ivan Starčević i Nikola Kečkiš, četvrti sudac je Igor Pajač, a u VAR sobi su Dario Bel i Goran Pataki.

Podsjetimo, zadnja dva izdanja Kupa osvojio je Hajduk, a od ove sezone finale će ponovno biti na dvije utakmice. Prva utakmica bila bi 15. svibnja, a druga 15 dana kasnije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!