Vodeni sportovi

Primorje poraženo u Grčkoj u prvoj utakmici četvrtfinala Eurokupa

Mario Borko • subota, 06.04.2024.
Primorje poraženo u Grčkoj u prvoj utakmici četvrtfinala Eurokupa
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Vouliagmeni je u svom bazenu s 14:9 nadigrao Primorje i na uzvrat u Rijeku dolazi s lijepom prednošću...

Vaterpolisti Primorja su na gostovanju kod favoriziranog Vouliagmenija, u prvoj utakmici četvrtfinala Eurokupa, tri četvrtine pružali vrlo dobar otpor. Grci su na kraju slavili s 14:9 i imaju pozamašnu prednost za uzvrat, a Riječani mogu žaliti za posljednjom četvrtinom koju su izgubili s 5:2.

Igraj na sve sportove na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Primorje je jedino vodstvo na utakmici imalo u kod rezultata 0:1, a onda Grci serijom 5:0 dolaze do uvjerljive prednosti. Riječani su do kraja prve četvrtine smanjili na 5:2, a na poluvrijeme se otišlo s prihvatljivih 7:5 za grčku momčad. U prvom dijelu Efstathios Kalogeropoulos zabio je četiri i vukao Vouliagmeni, a u drugom dijelu njegov je učinak ponovio Dylan Robert Woodhead.

Rezultat je uoči posljednje dionice igre bio 9:7, a onda su Grci, s tri gola Woodheada i jednim Kalogeropoulosa, posljednju četvrtinu dobili s 5:2. Sada s ukupnih 14:9 zadovoljni dolaze na uzvrat u Rijeku 27. travnja.

Kod Primorja najraspoloženiji je bio Kas Te Riele s četiri gola, a tri je zabio Niko Čubranić. Za bolji rezultat izostala je podrška suigrača spomenutom dvojcu. Momčad Igora Hinića već za dva dana gostuje kod Radničkog iz Kragujevca u razigravanju Regionalne lige od šestog do osmog mjesta.

Eurokup, četvrtfinale:
Vouliagmeni - Primorje 14:9

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!