Nogomet

Kahlina branio u porazu Charlotte, Messi se vratio pogotkom

HINA, Petar Jenjić • nedjelja, 07.04.2024.
Kahlina branio u porazu Charlotte, Messi se vratio pogotkom
Foto: EPA

Kristijan Kahlina branio je za Charlottu koja je poražena na gostovanju kod New England Revolutiona, dok je Petar Musa odigrao cijeli susret u remiju Dallasa sa St. Louisom. Lionel Messi vratio se nakon ozljede i zabio gol u remiju Inter Miamija...

Nakon ozljede i skoro mjesec dana stanke, na nogometne terene se vratio Argentinac Lionel Messi te je bio strijelac u remiju svog Inter Miamija 2:2 protiv Colorada, u MLS ligi.

Igraj na Rijeka - Hajduk na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Početkom drugog poluvremena u igru je ušao 37-godišnji Messi, a samo deset minuta kasnije je pogodio za tadašnjih 1:1. Pucao je legendarni Argentinac precizno s vrha šesnaesterca te se lopta od vratnice odbila u mrežu za slavlje domaćih navijača.

Colorado je ranije poveo 1:0 golom Rafaela Navarra iz jedanaesterca u 45. minuti, dok je Inter potpuni preokret kreirao golom Leonarda Alfonsa nakon sat vremena igre. Konačnih 2:2 postavio je Cole Bassett u 88. minuti.

Inter Miami je trenutačno treći na ljestvici Istočne konferencije te ima 12 bodova kao i drugoplasirana Philadelphia koja ima dvije utakmice manje. Vodeći je New York RB s 14 bodova.

Hrvatski napadač Petar Musa odigrao je cijelu utakmicu za svoj Dallas koji je gostovao kod St. Louisa gdje je odigrao utakmicu bez golova. Bio je to prvi ligaški remi Dallasa u sezoni, a uz to ima tek jednu pobjedu i četiri poraza. Nalazi se na pretposljednjem mjestu ljestvice Zapadne konferencije.

Damir Kreilach nije nastupio za Vancouver Whitecapse koji su slavili na domaćem terenu s visokih 4:0 protiv Toronta. Tom pobjedom došla je na vrh Zapadne konferencije s 13 bodova iz šest utakmica. Drugi LA Galaxy ima jedan bod manje i utakmicu više.

Charlotte FC minimalno je poražena na gostovanju kod New England Revolutiona s 1:0, a cijeli susret na golu odradio je Kristijan Kahlina. Hrvatski vratar primio je pogodak u trećoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena, a nakon što je obranio udarac Nacha, odbijanac je u mrežu skrenuo Carles Gil.

MLS:
Inter Miami - Colorado Rapids 2:2
St. Louis City - FC Dallas 0:0
Vancouver Whitecaps - Toronto FC 4:0
New England Revolution - Charlotte 1:0

FOTO: EPA/FRANCK ROBICHON

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!