Rukomet

[VIDEO] Akteri u Našicama složni: Tvrda i čvrsta utakmica, ali na kraju je završilo ružno

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 08.04.2024.
[VIDEO] Akteri u Našicama složni: Tvrda i čvrsta utakmica, ali na kraju je završilo ružno
Foto: Borna Jakšić/PIXSELL

Dvoboj između Nexea i Zagreba okončan je na vrlo ružan način, Marko Bezjak s leđa je ramenom zakačio delegata Antu Josića kojem je pružna pomoć te je dvoboj prekinut…

Nexe i Zagreb nisu uspjeli dogurati utakmicu do kraja, u završnici prvog poluvremena dogodio se incident nakon kojeg je susret prekinut. Fahrudin Melić postigao je pogodak, suci ga nisu priznali već su pokazali na sedmerac s čim se domaćini nisu složili. Uslijedili su prigovori, a delegat Anto Josić preporučio je da se s dvije minute kazni Marka Bezjaka koji je bio vrlo glasan u prigovorima.

Igraj na rukometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

I dok je Josić stajao kraj zapisničkog stola, Bezjak je krenuo kroz gužvu prema klupi i ramenom udario delegata koji se odmah spustio na parket te mu je ukazana pomoć. Prekid je potrajao oko pola sata nakon čega je donesena odluka o prekidu utakmice.

Pomoćni trener Nexea Krešimir Ivanković žali zbog incidenta koji je obilježio ovu utakmicu.

"Mislim da je bila jako dobra utakmica, od početka je bila jako tvrda, vidjelo se da je ulog velik. Dobro smo otvorili utakmicu, igrali smo čvrsto u obrani, ali na kraju su se dogodile te nemile scene koje želimo u sportu izbjeći. Vidjet ćemo što dalje slijedi. Bilo bi ljepše da je utakmica odigrana do kraja, ali to je tako, u sportu se nekada događaju ovakve stvari."

Dominik Kuzmanović u trenutku incidenta bio je na klupi i nije vidio što se točno dogodilo.

"Nisam s klupe niti vidio što se točno dogodilo i ne mogu komentirati, naravno, to je kraj kakav nitko ne priželjkuje. Nadam se da neće biti nekakvih strožih kazni, mora se pogledati ta situacija. Bili smo u egalu prvih 15 minuta, bila je tvrda utakmica, nakon toga su zabili lagane golove na prazan gol i odvojili se."

Trener Zagreba Andrija Nikolić također je isticao žaljenje zbog događaja na kraju susreta.

"Nisam vidio što se dogodilo, mi smo bili fokusirani na utakmicu. Na žalost dogodilo se nešto što nije lijepo za sport, stvarno ne znam što reći, šteta, atmosfera je bila dobra, utakmica je bila dobra, ne znam…"

Jakov Gojun složio se s akterima i poručio kako je to ona ružna strana sporta."

"Ispalo je stvarno ružno. Na kraju niti ne znam što se dogodilo, je li ga gurnuo ili nije, nemam pojma, ali ljudi kojima je to posao na kraju će odlučiti. Meni je žao što nismo dovršili utakmicu u ovako lijepoj atmosferi. Na žalost ovo nije ona lijepa strana sporta."

Paket24 Premijer liga, Liga A

1RK Zagreb 14509:374+13528
2Sesvete 14445:378+6723
3Varaždin 1930 14428:442-1415
4Gorica 14410:405+511
5Trogir 14369:387-1811
6Karlovac 14363:432-699
7Osijek 14370:434-648
8Moslavina 14379:421-427

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!