Nogomet

Mandžukić i Juventus još uvijek drže rekord na Santiago Bernabeuu

Petar Jenjić • srijeda, 10.04.2024.
Mandžukić i Juventus još uvijek drže rekord na Santiago Bernabeuu
Foto: EPA

Bernardo Silva sinoć je zabio Real Madridu nakon 108 sekundi igre, ali to nije najbrži pogodak jedne gostujuće momčadi na Santiago Bernabeuu u Ligi prvaka. Taj rekord i dalje drži Mario Mandžukić...

Sinoć smo imali priliku pratiti odličnu utakmicu između Real Madrida i Manchester Cityja koja je završila 3:3. Gosti su do vodstva stigli na koncu druge minute (108 sekundi) kada je iz slobodnog udaraca pogodio Bernardo Silva.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Međutim, Juventus i Mario Mandžukić i dalje drže rekord po pitanju najbržeg pogotka jedne gostujuće momčadi na Santiago Bernabeu u Ligi prvaka. Bivši hrvatski napadač zabio je nakon samo 77 sekundi igre, u četvrtfinalu sezone 2017./18.

Podsjetimo, Real Madrid je u prvoj utakmici u Torinu slavio s 0:3, uz nezaboravne škarice Cristiana Ronalda. Stara dama odlično je igrala u uzvratu, ali slavila je sa "samo" 3:1 što nije bilo dovoljno za plasman u polufinale.

Bernardo Silva bio je blizu, ali Mandžukićev rekord nije dostigao. Podsjetimo, Real je te sezone otišao do kraja nakon što je u finalu bio bolji od Liverpoola.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!