Ostali sportovi

Menadžer Filipa Hrgovića: 'Ovo će biti važna godina za njega, velika objava stiže'

Petar Jenjić • četvrtak, 11.04.2024.
Menadžer Filipa Hrgovića: 'Ovo će biti važna godina za njega, velika objava stiže'
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

Menadžer Filipa Hrgovića Keith Connoly najavio je veliku vijest koja bi trebala biti objavljena kroz tjedan i pol. Ističe da će se nakon nje život hrvatskog boksača promijeniti...

Hrvatski boksač Filip Hrgović obavezni je izazivač za IBF-ovu titulu u teškoj kategoriji nakon pobjede protiv Zhielija Zhanga iz Kine. Nakon toga još je dva puta trijumfirao u ringu, ali šansu za naslov nije još dobio.

Igraj na boksačke mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

To bi se uskoro moglo promijeniti, ako je suditi prema riječima njegovog menadžera Keitha Connollyja koji je tao izjavi za Tru School Sports.

"Velika vijest stiže u idućih tjedan i pol. Radi se o velikoj borbi, postat će prvak tijekom ove godine. Vidjet ćete o čemu se radi, stižu velike vijesti."

Hrgović je jedan od najbolih teškaša u ovom trenutku.

"Odlična brada, snažna desnica i volja za pobjedom. To je možda i najbitnije. Desnica je opasnija nego što ljudi misle, bit će zanimljivo vidjeti što će se dogoditi kada njome pogodi Anthonyja Joshuu, Daniela Duboisa ili Tysona Furyja."

Hrvatski boksač trebao bi se boriti protiv Daniela Duboisa, nekadašnjeg WBA prvaka teške kategorije koji je prošle godine izgubio od Oleksandra Usika u devetoj rundi, u borbi za pojase po WBA, IBF, WBO i IBO kategoriji.

Taj bi meč trebao biti 1. lipnja. Najavio ga je Hrgovićev trener Ronnie Shields, a kasnije i boksački novinar Dan Rafael. Nakon borbe između Usika i Furyja 18. svibnja mogla bi ostati upražnjena IBF-ova titula, a dva tjedna kasnije upravo bi se Dubois mogli boriti za istu.

"Ovo će biti velika godina za Hrgovića, velika objava stiže. Život će mu se promijeniti u narednim mjesecima, bit ću šokiran ako do kraja godine ne bude imao pojas prvaka oko struka. Naravno, govorimo o IBF-ovom pojasu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!