Nogomet

Klopp: 'Stvarno smo bili loši, u puno situacija igrači Atalante su bili posve sami'

Branimir Korać • petak, 12.04.2024.
Klopp: 'Stvarno smo bili loši, u puno situacija igrači Atalante su bili posve sami'
Foto: EPA

Liverpool je potpuno podbacio protiv Atalante, odigrao je vrlo lošu utakmicu i zasluženo je izgubio s 3:0 uz dva gola Scamacce i jedan Marija Pašalića...

Jürgen Klopp nije imao lijepih riječi za nastup svojih igrača protiv Atalante, upisao je 3:0 i rezultat puno toga otkriva.

Igraj na utakmice Europske lige na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Na žalost nemam puno toga pozitivnog za reći o ovoj utakmici. Početak je bio dobar, Darwin Nunez je imao dobru situaciju, ali od tog trenutka susret je postao vrlo loš za nas i nemam nešto pozitivno za reći."

"Nije mi se svidjelo kako smo stajali kada smo imali posjed, bio je to vrlo loš dan. Atalanta je postigla tri pogotka i zaslužila je pobjedu."

Mogu li Redsi do velikog preokreta?

"Pogledat ću utakmicu još jednom u ponedjeljak, već znam da ako samo popravimo neke detalje iz ovog susreta da ćemo biti dosta bolji. Možemo tamo pobijediti ako budemo pravi. Možemo li slaviti s 3:0? Nemam pojma."

Liverpool prije uzvrata očekuje i nedjeljni dvoboj u prvenstvu protiv Crystal Palacea.

"Nismo imali previše ovakvih situacija ove sezone. Dečki se sada moraju naspavati i pripremiti za Crystal Palace u nedjelju, neće im biti lako. Stvarno smo bili loši, u puno situacija igrači Atalante su bili posve sami. Znam da možemo puno bolje od ovoga."

FOTO: EPA/RONALD WITTEK

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!