Nogomet

Zrinjski u utakmici visokog rizika svladao Velež golom bivšeg igrača Dinama

Branimir Korać • subota, 13.04.2024.
Zrinjski u utakmici visokog rizika svladao Velež golom bivšeg igrača Dinama
Foto: Denis Kapetanović/PIXSELL

Danima se najavljivao dvoboj između Zrinjskog i Veleža, a u konačnici Zrinjski je upisao pobjedu 1:0 s kojom je ostao u utrci za naslov prvaka zajedno s banjalučkim Borcem...

Uz ogromne mjere osiguranja i u gradu i na stadionu, odigran je dvoboj između Zrinjskog i Veleža. Zrinjskom je ovo bio još jedan važan dvoboj u borbi za naslov dok je s druge strane Velež u borbi za mjesto koje vodi u Europu.

Igraj na utakmice Premijer lige BiH na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Zrinjski je odmah krenuo s pravim stavom i vrlo rano stigao je do vodstva zahvaljujući golu Marija Ćužea koji je u devetoj minuti pogodio mrežu Veleža.

U nastavku susreta pogodaka više nije bilo, ništa se nije promijenilo i Zrinjski je proslavio pobjedu koja ga dovodi na sedam bodova do Borca.

Kod Zrinjskog Marko Marić branio je cijelu utakmicu, Filip Bradarić morao je zbog ozljede napustiti igru u 25. minuti kada ga je zamijenio Tomislav Kiš, u 75. minuti izašli su Ćuže i Malekinušić, a Ivančić u 84. Osim Kiša s klupe je ušao i Mario Tičinović.

Kod Veleža Čaić, Hrkač i Oreč krenuli su od prve minute, Čaića je zamijenio u 75. minuti Mlinarić, a s klupe je ušao i Dino Halilović.

Premijer liga BiH 26. kolo:
Zrinjski - Velež 1:0

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!