Ostali sportovi

Jeger Majstorović i Rakovac zaustavljene u polufinalu WTT Feedera u Češkoj

Sportnet, Mihaela Bradovski • srijeda, 17.04.2024.
Jeger Majstorović i Rakovac zaustavljene u polufinalu WTT Feedera u Češkoj

Hrvatske stolnotenisačice Mateja Jeger Majstorović i Lea Rakovac dogurale su do polufinala WTT Feedera u Havirovu gdje su poražene od predstavnica Južne Koreje...

Mateja Jeger Majstorović i Lea Rakovac zaustavljene su u polufinalu WTT Feedera u Havirovu. Hrvatske stolnotenisačice su za ulazak među najboljih četiri s 3:0 (7, 8, 10) pobijedile četvrte nositeljice Hongkonžanke NG Wing Lam i Lam Yee Lok, da bi ih korak do finala zaustavile pete nositeljice, Korejkama Lee Daeun i Choi Hyojoo s 3:1 (5, -9, 3, 10). Inače, susret ranije Korejke su s 3:2 izbacile prve nositeljice Balažovu i Matelovu (Češka/Slovačka).

Odličan turnir za naše djevojke s obzirom da im je ovo najbolji rezultat od kad igraju zajedno, a prvi turnir bio im je u 2023. u Tunisu. Od tada nižu sve bolje rezultate, a i penju se na renkingu. Na novoj rang listi su napredovale za 16 mjesta te su 211. na svijetu, a s novih 45 bodova trebale bi napredovati i za čak stotinjak mjesta.

Ivana Malobabić i Hana Arapović su zaustavljene u četvrtfinalu od Hongkonžanki Lee Ho Ching i Lee Hoi Man s 3:1 (-10, 6, 4, 5). Na najnovijoj rang listi Malobabić i Arapović su napredovale za 30 mjesta te su sada 129. na svijetu, a s novim bodovima trebale bi ući u Top 100!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!