Nogomet

Pobjednički niz by SuperSport: Vodeća pozicija opasno ugrožena

Sportnet • petak, 19.04.2024.
Pobjednički niz by SuperSport: Vodeća pozicija opasno ugrožena

Još je nešto manje od dva tjedna ostala do kraja ovog izdanja Pobjedničkog niza by SuperSport. Natjecanje je u punom pogonu sa svakodnevno bogatom ponudom sportskih događanja u kojoj će sretnik-znalac pokušati doći do 20 pogodaka u nizu. Aktualni lider je trenutno na 14 uzastopno pogođenih parova, dok drugi igrači vrebaju iz prikrajka...

U tijeku je novo izdanje Pobjedničkog niza by SuperSport! Još je nešto manje od dva tjedna do kraja ovog uzbudljivog kruga, a nismo ništa bliže konačnom pobjedniku.

Igraj na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Aktualni lider još je simeb koji je nanizao 14 pogodaka, ali nema više aktivan niz. Iza njega su se pojavili JaOpetJa i dragnos, ali ni jedan ni drugi nisu uspjeli prijeći taj (ne)sretni broj. Na brojku "14" zato je stigao vtomas666 koji taj broj još može podebljati, slijedi ga sehic s 12 pogodaka, dok su ostali na jednoznamenkastom nizu.

Kada gledamo ukupan broj pogođenih parova, tu je vodeći Phoenix25 sa 142 pogodaka koji ima 17 pogođenih parova više od drugoplasiranog frano1982. Razlika je za tri pogođena para manja nego prije tri dana, ali još vrlo visoka.

Novi krug počeo je 15. ožujka, točno u 10 sati i trajat će do 30. travnja. Dakle, ostalo je još 11 dana za dolazak, ne samo do glavne nagrade, nego i okruglih 20 pogodaka u nizu. Svaki dan ćemo donositi bogatu sportsku ponudu i truditi se biti što ažurniji kako bismo omogućili što bolje uvjete u pohodu na pobjedu.

Pokažite sportsko znanje, izazovite sreću i odnesite nam glavnu nagradu koju je osigurao SuperSport u iznosu od 500 eura na kladiteljskom računu.


Kako stvar funkcionira? Vrlo jednostavno - administratori Pobjedničkog niza by SuperSport svakog će dana za vas izabrati najinteresantnije, ali i najneizvjesnije sportske dvoboje, među kojima u jednom trenutku imate pravo izabrati samo jedan događaj. Tek kada taj događaj bude od strane administratora označen kao završen bit ćete u prilici izabrati sljedeći dvoboj iz naše ponude. U Nizomjeru možete provjeriti koliki je vaš trenutni niz točno pogođenih ishoda, a ukoliko promašite ishod nekog dvoboja vaš se niz vraća na nulu i krećete ispočetka.

U slučaju da je rezultat dvoboja "neriješen" (niti jedan od ponuđenih ishoda nije dobitan), dvoboj se poništava i nema učinka na trenutni niz.

Na početku Igre svi igrači startaju s nizom jednakim nuli. Ako pogodite ishod dvoboja, vaš se pobjednički niz povećava za jedan. Ako promašite, vaš pobjednički niz završava i vraćate se na nulu. Stoga, vaš se pobjednički niz mjeri brojem uzastopno točno pogođenih ishoda. Naravno, niste dužni svakog dana birati ishode dvoboja, djelujete po vlastitom nahođenju, ali imajte na umu da konkurencija nikad ne spava! Dvoboji također mogu biti otkazani od strane administratora zbog raznih razloga. U tom slučaju vaš se izbor poništava i ne računa se ni u pobjedničkom nizu niti u ukupnom učinku.

Pobjednik Pobjedničkog niza igrač je koji prvi dođe do niza od 20 točno pogođenih ishoda ili, ako takvoga ne bude, igrač koji je za vrijeme trajanja Igre zabilježio najduži pobjednički niz.

Glavna nagrada je 500 eura na SuperSport korisničkom računu.

Novost još od drugog izdanja je nagrada od 50 eura na SuperSport korisničkom računu za onog tko bude imao ukupno najviše pogodaka.

Često postavljana pitanja

Mogu li istovremeno izabrati više ishoda?
Ne. Igra je osmišljena tako da se u jednom trenutku može izabrati samo jedan ishod. Imajte na umu da svoj izbor može otkazati ili promijeniti sve do vremena početka dvoboja navedenog na stranicama Igre.

Mogu li u jednom danu izabrati više ishoda?
Dakako. Nema dnevnog limita, ali sljedeći ishod možete izabrati tek po završetku prvog odabranog dvoboja, odnosno kada administrator Igre prvi dvoboj označi završenim.

Ako je ishod 'neriješen', odnosno niti jedan od ponuđenih ishoda nije točan, vraća li se moj niz na nulu?
Ne. U slučaju takvog ishoda vaš niz ostaje nepromijenjen, ali vam se u mjerenju učinka dodaje jedan remi.

Koliko će dnevno biti dvoboja u ponudi?
Ovisi o sportskim sadržajima toga dana. No, administrator će pokušati davati minimalno desetak dvoboja dnevno.

Hoće li tijekom dana biti dodavani novi dvoboji?
Da. Iako će administrator do 11:00 svakog dana pokušati kompletirati ponudu za taj dan, moguće je da se tijekom dana naknadno dodaju dvoboji.

Može li dvoboj biti povučen iz ponude nakon što sam ga izabrao/izabrala?
Da. Dvoboji mogu biti povučeni iz ponude. Postoje različiti razlozi koji mogu dovesti do poništenja određenog dvoboja. Konačnu odluku donosi administrator Igre. U tom slučaju, vaš niz ostaje nepromijenjen, kao i vaš učinak.

Moguće je odustati od para čak i ako je zaključan (a prije nego je završen i otključan od strane administratora). Kada koristiti ovu opciju? Kada ste sigurni da će ishod tog dvoboja za vas biti gubitan, a ne želite čekati kraj - oprez, odustajete na vlastitu odgovornost, vaš će se niz vratiti na nulu!

Izvadite statistike, provjerite informacije, pripremite se jer peto izdanje Pobjedničkog niza by SuperSport počinje!

SuperSport HNL

1Dinamo 3667:30+3782
2Rijeka 3669:30+3974
3Hajduk 3654:26+2868
4Osijek 3662:43+1957
5Lokomotiva 3652:45+751
6Varaždin 3639:47-842
7Gorica 3635:50-1541
8Istra 1961 3636:54-1841
9Slaven Belupo 3643:69-2633
10Rudeš 3622:85-639

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!