Nogomet

Slovenci 'bacili bombu': Celje će pokušati dovesti Luku Modrića

Branimir Korać • ponedjeljak, 22.04.2024.
Slovenci 'bacili bombu': Celje će pokušati dovesti Luku Modrića
Foto: EPA

Ime Luke Modrića spominje se oko brojnih klubova, a potpuno neočekivano javila se i ideja njegove selidbe u Sloveniju...

Luka Modrić pod ugovorom je s madridskim Realom do kraja ove sezone, unatoč dobrim igrama, nekako se čini kako ostanak u Realu nije toliko realan s obziom na njegovew ambicije i želje za igranjem, a već ove sezone Carlo Ancelotti radije se okreće mlađima.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Dinamo sve budno prati i vjeruje kako ima aduta za vraćanje Modrića u Zagreb, priča nije nemoguća, ali šitanje je koliko je realna.

Svoje adutre imaju i Amerikanci i Saudijci koji također ne skrivaju želju za dovođenjem kapetana hrvatske reprezentacije. Ako Modrić bude želio jošđ jedan veliki ugovor zua kraj karijere, ovo su destinacije na koje bi mogao otići.

Sinoć se pojavila priča s prizvukom senzacije. Naime slovenski Sportklub objavio je kako iz svojih izvora saznaje kako u Celju ozbiljno razm,išljhaju o pokušaju angažmana Luke Modrića.

Damir Krznar vodi Celje prema naslovu prvaka Slovenijem, a Modrićem je igrao u zaprešićkom Interu. Još je nejasno kako i čime Celjani planiraju privući Modrića, šanse su im minimalne, ako uopće i postoje.

FOTO: EPA/Sergio Perez

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!