Ostali sportovi

Beram u četvrtfinalu EP-a ide na prvu nositeljicu

Branimir Korać, HINA • utorak, 23.04.2024.
Beram u četvrtfinalu EP-a ide na prvu nositeljicu
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

Zagrebačka Zadranka, olimpijska kandidatkinja Sara Beram, sigurnom pobjedom protiv Nizozemke Megan de Cler plasirala se u četvrtfinale Europskog prvenstva u boksu u Beogradu u kategoriji do 63 kilograma...

Hrvatska prvakinja preuzela je potpunu kontrolu nad mladom Nizozemkom i mečom sredinom prve runde i sigurno vladala ringom.

Beram, brončana s Europskog prvenstva 2022. u Budvi, trostruka osvajačica Beogradskog pobjednika, u četvrtfinalu će se boriti već u utorak protiv prve nositeljice kategorije Ruskinje Jelene Babičeve, aktualne europske prvakinje do 22 godine.

Splitska pitbullovka Dea Bolanča nije uspjela izboriti četvrtfinale u kategoriji do 60 kg, ona je u osmini finala izgubila od fizički nadmoćnije Litavke Ane Starovoitove, brončane s Europskog prvenstva 2022. u Budvi i druge nositeljice na EP-u u Beogradu.

Osim Beram, u utorak će se za medalju u četvrtfinalu kategorije do 57 kg boriti i Nikolina Ćaćić, prva hrvatska olimpijka, bivša doprvakinja i lani brončana na Europskom prvenstvu do 22 godine, koja je na EP-u u Beogradu postavljena za drugu nositeljicu kategorije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!