Tenis

Dodig i Pavić sa svojim partnerima ispali odmah na startu Mastersa u Madridu

Mario Borko • utorak, 30.04.2024.
Dodig i Pavić sa svojim partnerima ispali odmah na startu Mastersa u Madridu
Foto: Zvonimir Barišin/PIXSELL

Pavić i Arevalo dobili su prvi set, imali meč loptu u trećem, ali su na kraju poraženo od Behara i Pavlašeka. Hassan i Shelbayh lako su se u dva seta obračunali s Dodigom i Krajicekom...

Na Mastersu u Madridu započeo je turnir u parovima, a hrvatski predstavnici poraženi su na samom startu. Mate Pavić i Marcelo Arevalo izgubili su sa 6:4, 2:6, 10:12 od Ariela Behara i Adama Pavlašeka. Ništa uspješniji nije bio ni Ivan Dodig u paru s Austinom Krajicekom. Četvrti nositelji poraženi su od Benjamina Hassana i Abedallaha Shelbayha sa 6:2, 7:6 (6).

Igraj na mečeve parova u Madridu na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Pavić i Arevalo bili su postavljeni kao deseti nositelji. U prvom setu nije bilo breakova do rezultata 5:4 kada hrvatsko-urugvajska kombinacija oduzima servis protivnicima i osvaja ga sa 6:4. Behar i Pavlašek izdominirali su u drugom setu i sa 6:2 izjednačili rezultat. U super tiebreaku prvi su do meč lopte stigli deseti nositelji, ali nisu iskoristili svoju šansu. Urugvajsko-češka kombinacija iskoristila je svoju drugu i slavila s 4:6, 6:2, 12:10.

Ovo nije bio dan Dodiga i Krajiceka. Odmah na startu su izgubili svoj početni udarac, u nastavku nisu uspjeli vratiti izgubljeno, a kod rezultata 4:2 još su jednom popustili na svom servisu i izgubili set sa 6:2. U drugom setu četvrti nositelji su podigli nivo igre, imali su četiri break prilike, ali nisu uspjeli. U trinaestoj igri imali su mini break prednosti, ali su ga brzo izgubili. Spasili su jednu meč loptu, ali libanonsko-jordanska kombinacija iskoristila je drugu i izborila drugo kolo.

ATP Madrid parovi, prvo kolo:
Ivan Dodig/Austin Krajicek (4) - Benjamin Hassan/Abedallah Shelbayh 2:6, 6:7 (6)
Mate Pavić/Marcelo Arevalo (10) - Ariel Behar/Adam Pavlasek 6:4, 2:6, 10:12

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!