Košarka

Jokić uoči polufinala Zapada: 'Edwards je opasan igrač, ima potpun arsenal'

Petar Jenjić • subota, 04.05.2024.
Jokić uoči polufinala Zapada: 'Edwards je opasan igrač, ima potpun arsenal'
Foto: EPA

Zvijezda Denver Nuggetsa Nikola Jokić najavio je početak polufinala Zapadne konferencije protiv Minnesota Timberwolvesa. Posebno je izdvojio Anthonyja Edwardsa i Rudyja Goberta...

Večeras se nastavlja doigravanje u NBA ligi, a u noći sa subote na nedjelju od 1 sat po hrvatskom vremenu pratit će se dvoboj Denver Nuggetsa i Minnesota Timberwolvesa.

Igraj na NBA doigravanje na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Branitelji naslova u pet utakmica izbacili su Los Angeles Lakerse, dok su odlični Wolvesi s 4-0 bili bolji od Phoenix Sunsa. Težak je posao pred Nuggetsima koji traže novo finale Zapada, a posebna prijetnja stiže od Anthonyja Edwardsa koji je imao 31 poen u prosjeku protiv Sunsa.

"To je sjajan i opasan igrač. Talentiran je i može napraviti što želi, ima potpun arsenal. Uz to, zabavno je biti u njegovoj blizini, nadajmo se da ćemo se i mi malo zabaviti", rekao je Nikola Jokić u najavi početka serije.

U redove Timberwolvesa prije dvije godine stigao je Rudy Gobert koji će isto biti u fokusu Nuggetsa.

"Kad je Tim Connelly napravio tu razmjenu prije dvije godine, svi su mu se smijali, ali on je napravio snažnu ekipu. Mislim da za to zaslužuju sve čestitke", dodala je zvijezda Nuggetsa.

FOTO: EPA/ADAM DAVIS

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!