Rukomet

[VIDEO] Sigurdsson: 'Norveška je jaka ekipa, igrala je odlično olimpijske kvalifikacije'

Petar Jenjić • srijeda, 08.05.2024.
[VIDEO] Sigurdsson: 'Norveška je jaka ekipa, igrala je odlično olimpijske kvalifikacije'
Foto: Pixsell

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Dagur Sigurdsson najavio je nastup na prijateljskom turniru u Oslu. U četvrtak će Hrvatska nastupiti protiv Norveške...

Od četvrtka do nedjelje u Oslu će se odigrati jaki prijateljski turnir. Na njemu će, osim domaćina Norveške, nastupiti i hrvatska rukometna reprezentacija kojoj će se priključiti, Danska i Argentina.

Igraj na Norveška - Hrvatska na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Hrvatska se okupila u ponedjeljak u Zagrebu, a u srijedu stigla u Oslo. Već u četvrtak od 19:15 sati igra protiv domaćina. Izbornik Dagur Sigurdsson nema puno vremena za uigravanje:

"Više manje je kao prošli put, malo vremena prije prve utakmice i limitiran u ono što možemo napraviti, ali momci su u dobroj formi i veselimo se. Htio sam samo jednog od starijih na poziciji srednjeg, Karačića ili Cindrića, ali s obzirom na to da su obojica imala manje ozljede, odlučio sam ih povesti obojicu i limitirati im vrijeme igranja."

O Norveškoj.

"Norveška je jaka ekipa, igrala je odlično olimpijske kvalifikacije. Razočarani su Europskim prvenstvom, ali snažna je to momčad koja igra kod kuće. Morat ćemo odigrati najbolje što možemo i napredovati od zadnjeg okupljanja."

FOTO: Marcus Brandt/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!