Nogomet

Neuer: 'Jednom nogom smo već bili u Londonu i već smo se mogli zamisliti u finalu, nemam riječi'

Branimir Korać • četvrtak, 09.05.2024.
Neuer: 'Jednom nogom smo već bili u Londonu i već smo se mogli zamisliti u finalu, nemam riječi'
Foto: EPA

Razočaranje u redovima Bayerna bilo je ogromno, bili su blizu prolazu u finale, ali nisu uspjeli. Real je okrenuo susret i došao je do pobjede...

Bayern se oprostio od Lige prvaka, u posljednjim minutama susreta Joselu je s dva gola okrenuo priču i odveo Real u finale. Sportski direktor Bayerna Max Eberl nije skrivao razočaranost.

Igraj na utakmice Lige prvaka na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Svi smo vrlo razočarani, bila je to vrlo komplicirana utakmica, ali smo se borili, Manuel Neuer držao nas je na životu sjajnim obranama. Imali smo svojih trenutaka, postigli gol, ali dva gola koja smo primili su vrlo gorko iskustvo. Posebno frustrirajuća je posljednja sporna situacija jer je pravilo jasno."

Trener Bayerna Thomas Tuchel žali zbog pogreške Neuera kod prvog gola.

"Trebat će nam vremena da probavimo ovo, ostavili smo sve na terenu. Tužni smo, ali moramo krenuti prema naprijed. Manuel je napravio pogrešku kakvu ne bi napravio u 100 godina, svi smo jako razočarani, bili smo jako blizu prolazu, bila je to sjajna bitka."

Neuer je teško pronalazio riječi.

"Svi koji su igrali nogomet znaju kakav je ovo osjećaj. Imali smo vodstvo i bili smo jako bl.izu stoga je osjećaj užasan. Jednom nogom smo već bili u Londonu i već smo se mogli zamisliti u finalu. Nemam riječi."

FOTO: EPA/Mariscal

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!