Ostali sportovi

Nastavlja se tradicija: Hrvatska sutkinja na Olimpijskim igrama

HINA, Petar Jenjić • subota, 18.05.2024.
Nastavlja se tradicija: Hrvatska sutkinja na Olimpijskim igrama
Foto: FaH

Hrvatska taekwondo sutkinja Jelena Marot sudjelovat će na Olimpijskim igrama u Parizu. Bit će ovo četvrte uzastopne Igre na kojima će suditi jedna hrvatska sutkinja...

Osim sportaša, na najprestižnijoj sportskoj sceni na svijetu, Olimpijskim igrama u Parizu, sudjelovat će i hrvatska taekwondo sutkinja Jelena Marot.

Igraj na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Marot je iskusna međunarodna sutkinja koja redovno "dijeli pravdu" na velikim natjecanjima poput svjetskih i europskih prvenstava, Grand Prix turnira i drugih međunarodnih događanja.

Hrvatska sutkinja je nedavno sudjelovala na zajedničkom trening kampu trenera i sudaca u korejskom Muju na kojem su prisustvovali olimpijski treneri i suci izabrani za suđenje na Olimpijskim igrama u Parizu.

Sljedeća stanica je Monaco, gdje će se održati trening kamp za suce kao završnica priprema odabrane sudačke postave na Igrama.

Važno je spomenuti da su ovo čak četvrte Olimpijske igre u nizu na kojima sudi sutkinja iz Hrvatske. Prethodno su to bile Renata Volarić (London 2012), Iva Malnar (Rio de Janeiro 2016) te ponovno Renata Volarić (Tokio 2020).

FOTO: HINA/ Adam Hercog

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!