Tenis

Pavić i Arevalo izborili polufinale ATP turnira u Ženevi

Petar Jenjić • četvrtak, 23.05.2024.
Pavić i Arevalo izborili polufinale ATP turnira u Ženevi
Foto: Mario Strmotić/HINA

Mate Pavić s Marcelom Arevalom izborio je polufinale ATP turnira u Ženevi. Hrvatsko-salvadorska kombinacija slavila je protiv Juliana Casha i Roberta Gallowaya...

Hrvatski tenisač Mate Pavić i njegov suigrač Marcelo Arevalo iz Salvadora, plasirali su se u četvrtak u polufinale parova na ATP turniru u švicarskoj Ženevi.

Igraj na teniske mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Njih su dvojica u četvrtfinalu sa 6:4, 6:7, 10:6 nakon jednog sata i 48 minuta igre pobijedili britansko-američku kombinaciju Juliana Casha i Roberta Gallowaya.

Nakon uspješno odrađenog prvog seta u kojem smo vidjeli jedan break hrvatsko-salvadorske kombinacije, u drugom nije bilo oduzetih servisa. U tie-breaku su Pavić i Arevalo imali jednu meč loptu, no njihovi protivnici dobili su 13. igru s 8:6. Ipak, u produženom tie-breaku nije bilo problema za treće nositelje.

Za prolaz u finale Pavić i Arevalo će se boriti protiv prvih nositelja Huga Nysa iz Monaca i Poljaka Jana Zielinskog koji su isto tako u produženom tie-breaku svladali Gonzala Escobara i Aleksandra Nedovjesova.

Prošli su tjedan Pavić i Arevalo poraženi u finalu teniskog turnira u Rimu i gorak okus izgubljenog meča pokušat će isprati u Švicarskoj.

ATP Ženeva, četvrtfinale:
Arevalo/Pavić - Cash/Galloway 6:4, 6:7 (6), 10:6

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!