Ostali sportovi

Sandra Elkasević testira formu u Eugeneu, veći dio atletske reprezentacije na Balkanskom prvenstvu

Branimir Korać • subota, 25.05.2024.
Sandra Elkasević testira formu u Eugeneu, veći dio atletske reprezentacije na Balkanskom prvenstvu
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Vrlo uzbudljiv vikend je pred hrvatskim atletičarima i atletičarkama. Na rasporedu je miting Dijamantne lige u Eugeneu gdje će nastupiti Sandra Elkasević, a glavnina reprezentacije bit će na Balkanskom prvenstvu…

Sandra Elkasević nastupit će danas u vrlo jakoj konkurenciji u bacanju diska na mitingu Dijamantne lige u Eugeneu. Tamo će se okupiti gotovo sve najbolje što u ovom trenutku nastupa u ovoj disciplini, a Elkasević će pokušati u toj konkurenciji ostvariti što bolji rezultat.

Sandra je ove sezone dosad upisala tek jedan nastup i to na mitingu Dijamantne lige u Kini gdje je sa 65.60 zauzela četvrto mjesto što samo pokazuje koliko je danas teška i jaka konkurencija. Ne tako davno bilo je uglednih natjecanja na kojima se s tim rezultatom moglo boriti i za pobjedu.

I dok će Sandra boraviti u SAD-u u društvu najboljih diskašica svijeta, dobar dio reprezentacije nastupit će u Izmiru na Balkanskom prvenstvu.

Za Izmir su otputovali Veronika Drljačić (200 i 400 metara), Nina Vuković (800 metara), Katarina Smiljanec (800 i 1500 metara), Mia Wild (100 metara s preponama), Jana Koščak (100 s preponama, skok u dalj), Natalija Švenda (400 s preponama), Anja Ramić (400 s preponama), Sara Aščić (skok u vis), Lucija Leko (kugla i disk), Marija Tolj (disk), Roko Farkaš (200 metara), Karlo Marciuš (200 metara), Jakov Vuković (400 metara), Marino Bloudek (800 metara), Bruno Belčić (3000 metara sa zaprekama), Lukas Cik (110 s preponama), Hrvoje Čukman (110 s preponama), Ivan Horvat (motka), Marko Čeko (dalj), Luka Ćurković (dalj), Martin Marković (disk), Matija Gregurić (kladivo), Zvonimir Tirić (koplje).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!