Nogomet

Ancelotti: 'Kroos i Modrić su nam i dalje velika snaga'

HINA, Petar Jenjić • utorak, 28.05.2024.
Ancelotti: 'Kroos i Modrić su nam i dalje velika snaga'
Foto: EPA

Pred Real Madridom zadnja je utakmica sezone, finale Lige prvaka. U kadru momčadi posljednji će put biti Toni Kroos, dok bi Luka Modrić trebao produžiti ugovor na još jednu godinu...

Realov trener Carlo Ancelotti rekao je da su mu vezni nogometaši Luka Modrić i Toni Kroos još uvijek ključni igrači premda se oslanja manje na njih zbog dolaska mlađih igrača.

Igraj na Borussia (D) - Real (M) na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Kroos nam je i dalje velika snaga, baš kao i Modrić. Oni su još uvijek ključni igrači u momčadi, premda se nakon dolaska mlađih igrača možda malo manje oslanjamo na njih", izjavio je Ancelotti za internetsku stranicu Uefe.

Kapetan hrvatske reprezentacije Modrić i njemački reprezentativac Kroos igraju zajedno u sredini terena za Real Madrid od ljeta 2014. Ugovori im istječu za mjesec dana.

"Sada se više radi o njihovoj kvaliteti, nego o kvantiteti", rekao je Ancelotti koji ih ove sezone česti uvodi u igru s klupe za pričuve.

"Obojica su imala odličnu sezonu", napomenuo je Talijan.

Nogometaši Real Madrida nastavili su se u utorak pripremati za subotnje finale Lige prvaka. U Londonu će igrati protiv Borussije Dortmund nakon što su osvojili španjolsko prvenstvo i Superkup.

To će Kroosu biti posljednja utakmica za Kraljevski klub jer je najavio kraj igračke karijere. Modrić, koji se nakon finala nada produženju ugovora za dodatnu sezonu, u ponedjeljak je rekao da je prihvatio svoju novu ulogu u Real Madridu, ali da će se boriti kako bi bio u udarnoj postavi. Ove sezone je sudjelovao u 45 utakmica.

Modrić je s Real Madridom osvojio 25 trofeja, a Kroos 22.

FOTO: EP/Yoan Valat

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

  • I to je nogomet

    Piše: Branimir Korać

    I to je nogomet

    Bijes i razočaranje izmjenjivali su se nakon pogotka Zaccagnija koji je Hrvatsku vjerojatno ostavio bez osmine finala Europskog prvenstva...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!