Ostali sportovi

Karlo Mikešić pobjednik 2. Bjelovar Record Breakersa

Sportnet, Petar Jenjić • ponedjeljak, 03.06.2024.
Karlo Mikešić pobjednik 2. Bjelovar Record Breakersa

Iza nas je drugo izdanje Bjelovar Record Breakersa, natjecanja koje je okupilo najbolje hrvatske powerliftere. Apsolutnu pobjedu odnio je član powerlifting kluba Rebel warrior Sinj i hrvatske powerlifting reprezentacije, Karlo Mikešić...

Karlo Mikešić apsolutni je pobjednik 2. Bjelovar Record Breakersa, powerlifting natjecanja održanog od 31. svibnja do 2. lipnja u sportskoj dvorani Turističko-ugostiteljske škole u Bjelovaru.

Natjecao se u kategoriji seniora do 120 kilograma, a uspješni pokušaji čučnja od 310 kilograma i mrtvog dizanja 333 kilograma novi su državni rekordi u toj kategoriji. Uz to, postavio je i novi državni rekord u Totalu (Zbroj čučanj, bench press i mrtvo dizanje) koji sada iznosi 833 kilograma.

Slika 1 od 1.

Karlo je nastupao u Prime Timeu, dijelu natjecanja rezerviranom za osam najboljih natjecateljica i osam najboljih natjecatelja, a pratio se uživo u punoj dvorani i putem live streama.

Uz pobjedu u svojoj kategoriji, pobijedio je i u apsolutnom poretku u kojem je bilo više od 50 natjecatelja.

Karlo je član powerlifting kluba Rebel warrior Sinj i hrvatske powerlifting reprezentacije.

Zahvaljujući generalnom sponzoru natjecanja, SuperSportu, za najbolje natjecatelje i obarače seniorskih rekorda podijeljen je nagradni fond od 5.000 eura. Uz to su podijeljene nagrade drugih sponzora.

FOTO: Josip Novak

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!