Nogomet

Dragan Talajić s Bahreinom potvrdio treću rundu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo

Petar Jenjić • utorak, 11.06.2024.
Dragan Talajić s Bahreinom potvrdio treću rundu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo

Bahrein je pod vodstvom Dragana Talajića potvrdio plasman u treću rundu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Danas je remizirao na gostovanju kod Ujedinjenih Arapskih Emirata...

Ono što se znalo i nakon prošlog kola, danas je dobilo svoju potvrdu. Bahrein je izborio treću rundu kvalifikacija za plasman na Svjetsko prvenstvo nakon što je remizirao na gostovanju kod Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Igraj na Euro 2024 na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Nakon ispadanja s Azijskog kupa krajem siječnja, momčad je preuzeo hrvatski trener Dragan Talajić. Upisao je dvije pobjede protiv Nepala (0:3, 5:0) te remizirao bez golova protiv Jemena te tako potvrdio drugo mjesto skupine.

Danas je odigrao 1:1 protiv već spomenutog UAE-a i skupinu zaključio s 11 osvojenih bodova i gol razlikom 11:3. Emirati su prvi s pet bodova više i gol razlikom 16:2.

Gosti su poveli pogotkom Mahdija Hasana već u četvrtoj minuti, dok je šest minuta kasnije konačan rezultat postavio Sultan Adil.

Bahrein nikada ranije nije igrao na Svjetskom prvenstvu, dok je najbolji rezultat ja Azijskom kupu ostvario 2004. godine kada je bio četvrti. test

Kvalifikacije za SP, Azija:
UAE - Bahrein 1:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!