Košarka

Repeša napušta ulogu sportskog direktora HKS-a i preuzima talijanskog prvoligaša

HINA, Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 24.06.2024.
Repeša napušta ulogu sportskog direktora HKS-a i preuzima talijanskog prvoligaša
Foto: Nel Pavletić/PIXSELL

Jasmin Repeša prestaje biti sportski direktor u Hrvatskom košarkaškom savezu, a razlog je novi trenerski angažman, objavila je u nedjelju krovna hrvatska košarkaška organizacija na svom mrežnom portalu.

Prema pisanju Večernjeg lista, iskusni 63-godišnji košarkaški stručnjak će u sljedećoj sezoni voditi Trapani Sharks, momčad koja je postala novi talijanski prvoligaš.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Repeša je na dužnosti sportskog direktora u HKS-u bio od srpnja prošle godine, a iz HKS-a su objavili da će ju napustiti po završetku ljetnih aktivnosti svih reprezentacija.

"Hrvatski košarkaški savez želi izraziti iskrenu zahvalnost g. Repeši na njegovom predanom radu i doprinosu dok je obnašao dužnost sportskog direktora Saveza. U proteklom razdoblju, Repeša je svojim velikim iskustvom, stručnim znanjem i neizmjernom strašću pridonio razvoju hrvatske košarke, počevši od rada na svim razinama muških reprezentacija, od najmlađih do seniorske, do sudjelovanja u organizaciji trenerskih seminara", stoji u priopćenju HKS-a u kojem je navedeno da će Repeša ostati članom Stručnog savjeta za mušku košarku i biti na dispoziciji Savezu i ubuduće.

Iz HKS-a nisu priopćili tko će biti novi sportski direktor. test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!