Košarka

Vodio je Bogdanovića u Netsima, a sad bi trebao preuzeti Cavalierse

Petar Jenjić • ponedjeljak, 24.06.2024.
Vodio je Bogdanovića u Netsima, a sad bi trebao preuzeti Cavalierse
Foto: EPA

Cleveland Cavaliersi u svoje redove dovode novog trenera, piše Adrian Wojnarowski s ESPN-a. To bi trebao biti donedavni pomoćnik u Golden State Warriorsima, Kenny Atkinson...

I dok jedni angažiraju nekadašnje igrače bez imalo trenerskog iskustva, drugi traže prokušanija rješenja. Cleveland Cavaliersi u svoje redove dovode novog trenera koji ima dosta iskustva u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Prema pisanju Adriana Wojnarowskog s ESPN-a, novi trener momčadi bit će donedavni pomoćnik Golden State Warriorsa, Kenny Atkinson. Obje strane počele su raditi na ugovoru i dogovor bi uskoro trebao biti postignut.

Atkinson je veći dio karijere radio kao pomoćnik, osim u periodu između 2016. i 2020. godine, kada je bio prvi trener Brooklyn Netsa. U svojoj prvoj sezoni u Netsima vodio je i Bojana Bogdanovića.

Prije toga četiri je godine bio asistent u New York Knicksima i četiri u Atlanta Hawksima. Nakon toga jednu sezonu proveo je u LA Clippersima, a zadnje tri u Warriorsima s kojima ima i osvojen prsten. test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!