Košarka

Bojan Bogdanović ostaje u New Yorku, ali odlazi iz Knicksa

Mihaela Bradovski • srijeda, 26.06.2024.
Bojan Bogdanović ostaje u New Yorku, ali odlazi iz Knicksa
Foto: EPA

Kako tvrdi Adrian Wojnarowski, uoči NBA drafta Bojan Bogdanović razmijenjen je u Brooklyn Netse, a u suprotnom smjeru odlazi Mikal Bridges...

Večeras je na rasporedu prva runda NBA drafta, a uoči njega klubovi su aktivni na tržnici. Dio tradeova obavlja se prije, a dio će biti obavljen nakon drafta, a u važan trade uoči izbora uključen je Bojan Bogdanović.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Poznati NBA insajder Adrian Wojnarowski javlja o velikom tradeu New York Knicksa i Brooklyn Netsa u kojem će Bogdanović promijeniti sredinu.

Knicksi su dobili Mikala Bridgesa za kojeg su dali doista toga. Igrački u suprotnom smjeru otišao je samo Bogdanović, ali Knicksi su se odrekli velikog broja izbora na draftu.

Tako su Netsi dobili četiri izbora prve runde (2025., 2027., 2029., 2031.), izbor koji je pripadao Milwaukeeju 2025., druge izbore 2025. i 2026. te 2028. godine razmjenu izbora.

Bogdanović se tako vraća u Netse u kojima je i započeo NBA put te je tamo proveo dvije i pol sezone prije nego je razmijenjen u Washington Wizardse. test

FOTO: EPA/ADAM DAVIS

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!