Ostali sportovi

Počela prodaja ulaznica za SuperUnited Rapid & Blitz Croatia 2024

Sportnet, Mihaela Bradovski • petak, 28.06.2024.
Počela prodaja ulaznica za SuperUnited Rapid & Blitz Croatia 2024

Otvorena je prodaja karata za SuperUnited Rapid & Blitz Croatia 2024. Kao i proteklih godina, svi prihodi od prodaje karata bit će donirani u dobrotvorne svrhe...

U zagrebačkom hotelu Westin od 9. do 14. srpnja održava se svjetski šahovski turnir SuperUnited Rapid & Blitz Croatia 2024, jedan od pet turnira u sklopu Grand Chess Toura 2024.

Povodom turnira u Zagrebu će se okupiti sam vrh šahovske elite, uključujući Magnusa Carlsena, Iana Nepomniačija, Fabiana Caruane i predstavnika Hrvatske Ivana Šarića, koji će se natjecati za ukupni nagradni fond od čak 175 tisuća dolara.

Turnir pruža jedinstvenu priliku da posjetitelji na jednom mjestu vide najbolje svjetske šahiste na djelu te sudjeluju u humanitarnoj akciji, jer će sav prihod od prodaje ulaznica biti doniran potrebitoj organizaciji ili ustanovi.

Humanitarna akcija donacije prihoda od prodaje ulaznica održava već treću godinu zaredom. Tako je 2022. godine donacija dodijeljena Zakladi hrvatskih športaša, dok je 2023. godine ukupan prihod bio doniran Društvu Hrvatska žena, UNICEF-u te Osnovnoj školi Ante Kovačić za opremanje učionice stručnih predmeta.

Domaći zaljubljenici u šah pozvani su da posjete ovaj jedinstveni turnir i kupnjom ulaznice podrže djelovanje humanitarnih organizacija. Ulaznice možete kupiti putem sustava Ulaznice.hr na poveznicitest

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!