Nogomet

Nagelsmann: 'Prvih 20 minuta utakmice bilo je najbolje što smo igrali na turniru'

HINA, Mihaela Bradovski • nedjelja, 30.06.2024.
Nagelsmann: 'Prvih 20 minuta utakmice bilo je najbolje što smo igrali na turniru'
Foto: EPA

Njemačka je eliminirala Dansku, slavila je s 2:0 u susretu u kojem je od početka izgledala jako dobro te zasluženo izborila prolaz...

Odličan posao odradila je Njemačka protiv Danske. Od prve minute izgledala je bolje te je na kraju zasluženo slavila s 2:0.

Igraj na utakmice Copa Americe na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Prvih 20 minuta utakmice bilo je najbolje što smo igrali na turniru, a onda je pauza uz kišu sve uznemirila. Danska nije imala šut u prvom poluvremenu, ali u drugom poluvremenu nas je više pritiskala. Ostaje nam puno posla pred četvrtfinale, moramo biti još malo strpljivi u fazi pripreme i čekati svoje trenutke", kaže Julian Nagelsmann.

Nico Schlotterbeck vrlo dobhro je zamijenio kartoniranog Jonathana Taha.

"Mislim da smo imali super utakmicu i nadam se da su navijači u Dortmundu uživali. Jako sam sretan zbog momčadi, to je nagrada za naporan rad. Dobro smo reagirali na stanku zbog kiše. Igrali smo euforično i sa zadovoljstvom, a sada idemo u Stuttgart (na četvrtfinale). Odrastao sam samo nekoliko kilometara dalje."

Njegov partner u obrani Antonio Rüdiger također je bio odličan.

"Osjećaj je jako dobar. Bili smo dominantni od početka, ono što možemo kritizirati je da ih nismo prije dokrajčili. Promašili smo previše prilika. Naravno da nije bilo lako, ali ova momčad pokazuje dobar karakter, da se može vratiti protiv svih vrsta nedaća i da će uvijek dati sve od sebe. Još su uvijek pred nama tri finala. Bit ćemo spremni za svaku sljedeću utakmicu." test

FOTO: EPA/GEORGI LICOVSKI

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!