Ostali sportovi

Tijesan poraz hrvatskih pikadista u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva

Petar Jenjić • nedjelja, 30.06.2024.
Tijesan poraz hrvatskih pikadista u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva

Hrvatski pikadisti Romeo Grbavac i Boris Krčmar nisu uspjeli izboriti polufinale Svjetskog prvenstva. Tijesno su u četvrtfinalu izgubili od Austrije...

Jako blizu pobjede bila je hrvatska pikado reprezentacija na Svjetskom prvenstvu koje se igrao u Frankfurtu. Nakon što je sinoć izbacila aktualnog prvaka, Wales, danas je ostala na korak do pobjede protiv Austrije.

Igraj na Euro 2024 na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Boris Krčmar i Romeo Grbavac nadmašili su prošlogodišnji rezultat kad su došli do osmine finala, mogli su ga još malo popraviti, no Mensur Suljović i Rowby John Rodriguez na koncu su slavili s 8:7.

Hrvatski predstavnici bolje su krenuli u meč, poveli su s 3:0 i 4:1, no Austrijanci su okrenuli na 5:4. Hrvatska je nakon toga povela sa 6:5, imala strelice za 7:5, ali nije ih iskoristila.

Austrija je povela sa 7:6, Hrvatska uspjela poravnati na 7:7 i imala jednu meč strelicu, no Grbavac nije pogodio. Austrijanci su iskoristili svoju ukupno petu te došli do pobjede.

Kad se sve zbroji i oduzme, ostaje žal za još jednim korakom dalje, no austrijsko iskustvo ipak je danas presudilo u ključnim trenucima. Hrvatska kombinacija sa sobom će ponijeti nagradu od 20 tisuća funti za poražene u četvrtfinalu. test

Svjetsko prvenstvo, četvrtfinale:
Austrija - Hrvatska 8:7

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!