Košarka

Donovan Mitchell dogovorio ostanak u Cleveland Cavaliersima

HINA, Petar Jenjić • utorak, 02.07.2024.
Donovan Mitchell dogovorio ostanak u Cleveland Cavaliersima
Foto: EPA

Zvijezda Cleveland Cavaliersa, Donovan Mitchell, ostat će u redovima Cleveland Cavaliersa. Dogovoren je potpis ugovora na tri godine, piše ESPN...

Donovan Mitchell planira potpisati trogodišnji ugovor s Cleveland Cavaliersima vrijedan 150,3 milijuna dolara, piše u utorak ESPN.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Prema ugovoru Mitchell ima opciju u trećoj godini (2027./28.), vratiti se kao slobodan igrač kada ispuni uvjete za produljenje na pet godina, vrijedno 380 milijuna dolara.

U svakom slučaju, 27-godišnji Mitchell ima četverogodišnji ugovor -uključujući posljednju godinu njegovog prethodnog ugovora - vrijedan 185 milijuna dolara. On sam je potvrdio da ostaje s Cavsima u objavi na društvenim mrežama rano u utorak.

Mitchell je ove godine s Cavaliersima stigao do drugog kruga doigravanja.

U sezoni 2023./2024. imao je prosjek od 26.6 poena i najbolji rezultat u karijeri od 6.1 asistencija po utakmici, ali je bio ograničen na 55 utakmica regularne sezone.

Također nije igrao zadnje dvije utakmice drugog kruga doigravanja protiv Boston Celticsa zbog ozljede prepone.

Ušavši u svoju osmu NBA sezonu, Mitchell je odigrao svojih prvih pet sezona za Utah Jazz. U 468 utakmica regularne sezone u karijeri imao je prosjek od 24.8 poena, 4.6 skokova i 4.3 asistencije po utakmici. test

FOTO: EPA/CJ GUNTHER

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!