Tenis

Tiafoe u tri seta izbacio Ćorića u drugom kolu Wimbledona

Petar Jenjić • srijeda, 03.07.2024.
Tiafoe u tri seta izbacio Ćorića u drugom kolu Wimbledona
Foto: EPA

Borna Ćorić nije uspio doći do pobjede u drugom kolu Wimbledona protiv Francesa Tiafoea. Amerikanac je slavio u tri seta i izborio treće kolo...

Poraz u drugom kolu Wimbledona upisao je Borna Ćorić koji je izgubio od Amerikanca Francesa Tiafoea u tri seta. On je slavio sa 7:6, 6:1, 6:3 nakon dva sata i četiri minute provedene na terenu.

Igraj na Wimbledon na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Nakon izjednačenih pet gemova, Tiafoe je došao do breaka i poveo s 4:2, ali odmah u sljedećem uzvraća Ćorić i ubrzo poravnava rezultat. Nije bilo promjena do tie-breaka, iako je hrvatski tenisač spasio tri set lopte protivnika kod 5:4.

Tiafoe je bolje odigrao 13. igru. Povezao je četiri poena i poveo 5:1, a zatim i 6:2. Ćorić je uspio spasiti tri set lopte, ali Amerikanac je ipak slavio sa 7:5.

Drugi je set bio kudikamo jednosmjerniji. Nakon početnih 1:1, Tiafoe je dobio sljedećih pet gemova i rutinski uzeo set. Jedan break bio je dovoljan američkom tenisaču u trećem setu za dolazak do pobjede.

Ovo im je bio treći međusobni dvoboj i druga pobjeda Amerikanca koji će vrlo vjerojatno u trećem kolu igrati protiv Carlosa Alcarazatest

Wimbledon, 2. kolo:
Frances Tiafoe - Borna Ćorić 7:6 (5), 6:1

FOTO: EPA/YOAN VALAT

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!