Rukomet

Luka Cindrić prelazi u redove mađarskog velikana

Petar Jenjić • četvrtak, 04.07.2024.
Luka Cindrić prelazi u redove mađarskog velikana
Foto: EPA

Hrvatski rukometaš Luka Cindrić novi je igrač mađarskog Veszprema. Proteklu sezonu proveo je u redovima Dinamo Bukurešta...

Novi angažman pronašao je Luka Cindrić koji nakon jedne sezone u redovima Dinamo Bukurešta prelazi u mađarski Veszprem, objavio je to klub na svojim službenim stranicama.

Igraj na rukometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Izvršni direktor kluba Csaba Bartha zadovoljan je potpisom igrača koji će puno pomoći u napadu na sve trofeje:

"Cindrić je klasni, iskusni igrač koji igra na poziciji srednjeg vanjskog. Dokazao se više puta u Ligi prvaka. Nakon dogovora s Xavijem Pascualom, postalo je jasno da, za njegovu rukometnu filozofiju, moramo imati više od jednog igrača koji će probijati kroz sredinu. Svjesni smo da je Cindrić imao ozljede u prošlosti, tako da je prije potpisa prošao detaljnu liječničku provjeru i doktori su utvrdili da je sve u redu. Bit će nam od velike pomoći."

Hrvatski rukometaš potpisao je ugovor na dvije godine uz opciju produženja na još dvije. Ranije kroz karijeru igrao je za: Karlovac, Metalurg, Vardar, Kielce i Barcelonu.

Veszprem je 28 puta osvojio naslov prvaka Mađarske, 31 put osvojio je nacionalni kup, a četiri puta dolazio je do finala Lige prvaka. test

FOTO: EPA/Johan Nilsson

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!