Košarka

HKS-ovo priopćenje: Hrvatski reprezentativci su napadnuti u Ateni

Branimir Korać • ponedjeljak, 08.07.2024.
HKS-ovo priopćenje: Hrvatski reprezentativci su napadnuti u Ateni
Foto: Igor Šoban/PIXSELL

Hrvatski košarkaški savez oglasio se priopćenjem nakon što je na društvenim mrežama osvanula snimka fizičkog sukoba dijela hrvatskih reprezentativaca tijekom noćnog izlaska u Ateni...

Na snimkama koje su se pojavile vidi se kako su Ivica Zubac i Dario Šarić ispred noćnog kluba okruženi većim brojem ljudi, među njima su bili i zaštitari koji su spriječili daljnji sukob.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Tim povodom oglasio se i Hrvatski košarkaški savez čije priopćenje prenosimo u potpunosti:

Nastavno na brojne upite medija vezane uz fotografije koje kruže društvenim mrežama i portalima, Hrvatski košarkaški savez se očituje na sljedeći način:

Nakon finalne utakmice Olimpijskog kvalifikacijskog turnira u Grčkoj i zajedničke večere izbornik se zahvalio igračima na još jednoj kvalitetno odrađenoj akciji i raspustio reprezentaciju, s obzirom da nije bilo zajedničkog povratka u Zagreb, nego na nekoliko odredišta sukladno potrebama igrača.

Nakon teških višetjednih priprema i utakmica igrači su se odlučili na zajedničko druženje za oproštaj prije povratka svojim kućama ili klubovima. Tijekom druženja u jednom od klubova u Ateni neki od naših igrača napadnuti su najprije verbalno, a zatim i fizički što je dakako uzrokovalo njihovu samoobranu. Bio je to kratkotrajan incident prekinut intervencijom klupskih redara. test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!