Tenis

Hrvatska Davis Cup reprezentacija protiv Litve u Varaždinu

Sportnet, Mihaela Bradovski • utorak, 09.07.2024.
Hrvatska Davis Cup reprezentacija protiv Litve u Varaždinu
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Susret Prve skupine Davis Cupa između Hrvatske i Litve bit će u rujnu održan u Varaždinu, odlučio je Upravni odbor Hrvatskog teniskog saveza.

Igrat će se u Gradskoj dvorani Varaždin, koja je ove godine već bila domaćin našoj reprezentaciji u susretu tzv Qualifier faze ovog natjecanja protiv Belgije. Unatoč nepovoljnom ishodu za našu reprezentaciju, koja je protiv Belgije doživjela poraz (1:3) dojmovi iz Varaždina bili su izvrsni, počevši od organizacije susreta do sjajne publike.

Igraj na mečeve u Wimbledonu na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Bit će ovo ukupno četvrti put da se susret Davis Cupa igra u Varaždinu, nakon što su prethodno naši tenisači ondje bili uspješni protiv Ekvadora, odnosno Kazahstana.

Susret protiv Litve je na rasporedu 13. i 14. rujna, odnosno u petak i subotu. Početak prvog meča prvog dana zakazan je za 17 sati. Igrat će se ukupno pet mečeva, od toga dva pojedinačna u petak, te meč parova i dva pojedinačna okršaja u subotu.

Pobjednik ovog susreta plasirat će se u tzv. Qualifier fazu Davis Cupa za 2025. godinu, odnosno, imat će priliku sljedeće sezone izboriti odlazak u završnicu tog natjecanja. test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!