Rukomet

U-20: Hrvatska ispustila prednost, Sjeverna Makedonija do boda

Petar Jenjić • četvrtak, 11.07.2024.
U-20: Hrvatska ispustila prednost, Sjeverna Makedonija do boda

Hrvatska rukometna reprezentacija do 20 godina remizirala je protiv Sjeverne Makedonije u drugoj utakmici Europskog prvenstva. Završilo je 24:24...

Nakon jučerašnjeg poraza od Austrije (27:23), hrvatska rukometna reprezentacija do 20 godina nije uspjela doći do pobjede ni u drugom kolu Europskog prvenstva koje se igra u Sloveniji.

Igraj na rukometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Danas je protivnik bila Sjeverna Makedonija, a iako je Hrvatska imala kontrolu nad rezultatom u drugom poluvremenu, makedonski vršnjaci uspjeli su se vratiti u egal i doći do boda. Završilo je 24:24.

Nakon prvog poluvremena Hrvatska je vodila s 15:10, da bi u drugom poluvremenu vodila s 18:11 i 19:13. Međutim, uslijedila je serija protivnika od 7:0 i prelazak u vodstvo.

Egal je ostao do kraja, Hrvatska je vodila s 23:22 i 24:23, ali Makedonci su u zadnjem napadu došli do boda. Za bod je zabio Dimitar Uzunčev.

Spomenuti igrač zabio je šest golova za svoju momčad, a isti broj pogodaka postigao je i Slavco Šuleski. Nitko drugi nije više od tri.

Po šest pogodaka za Hrvatsku su zabili Marko Bajan i Niko Franković, Marko Tkalec pridodao je pet golova. Našima nije pomoglo ni 17 obrana Tina Hercega.

U grupnoj fazi još imaju za igrati protiv Crne Gore, a ta je utakmica na rasporedu u subotu. test

Europsko prvenstvo U-20:
Sjeverna Makedonija - Hrvatska 24:24

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!