Nogomet

Prošle sezone svladao je Dinamo u skupini Konferencijske lige, sada ispao od Andoraca

Petar Jenjić • utorak, 16.07.2024.
Prošle sezone svladao je Dinamo u skupini Konferencijske lige, sada ispao od Andoraca
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Nogometaši Ballkanija ispali su u prvom pretkolu Lige prvaka od andorske Santa Colome koja je prošla dalje nakon velike borbe i boljeg izvođenja penala...

Ballkani je prošle sezone igrao skupinu Konferencijske lige i između ostalog upisao pobjedu protiv Dinama, a u novu europsku avanturu nije krenuo najboljim smjerom.

Igraj na kvalifikacije za LP na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Prvak Kosova u prvom pretkolu Lige prvaka igrao je protiv andorske Santa Colome i u prvoj utakmici u gostima slavio s 1:2, ali nije uspio sačuvati prednost. Danas je, nakon 120 minuta igre, bio je isti rezultat za Andorce koji su bili uspješniji nakon izvođenja penala.

Kosovski klub je u 38. minuti ostao s igračem manje nakon isključenja Sundaya Adetunjija, a pogodak za Santa Colomu i produžetak zabio je Andres Mohedano u 92. minuti susreta.

Novi pogodak u mrežu Ballkanija završio je u 102. minuti preko Franca de Jesusa, ali penale je domaćinu donio Walid Hamidi sedam minuta kasnije. Isti igrač zabio je u spomenutoj pobjedi protiv Dinama.

Domaćin je promašio u prvoj seriji, a gost u petoj, da bi ključni penal u sedmoj promašio Astrit Thaqi. Tu je priči bio kraj.

Santa Coloma sada će igrati protiv Midtjyllanda u drugom pretkolu.

Podsjetimo, Ballkani je i prošle sezone ispao u prvom pretkolu Lige prvaka od Ludogoreca pa kasnije izbacio tri kluba i izborio Konferencijsku ligu. Nada se da će takav slučaj biti i ovdje. test

Kvalifikacije za LP:
Ballkani - Santa Coloma 1:2 (5:6 penali)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!