Nogomet

Krznarovo Celje novom pobjedom potvrdilo prolazak dalje

Petar Jenjić • utorak, 16.07.2024.
Krznarovo Celje novom pobjedom potvrdilo prolazak dalje
Foto: Pixsell

Slovensko Celje, pod vodstvom Damira Krznara, upisalo je još jednu pobjedu protiv estonske Flore i tako izborilo drugo pretkolo Lige prvaka...

Litavski Panevežys izborio je drugo pretkolo Lige prvaka nakon što je na gostovanju kod HJK Helsinkija odigrao bez pobjednika, 1:1. U prvom dvoboju slavio je s 3:0.

Igraj na kvalifikacije za LP na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Oba gola pala su u prvom poluvremenu, Finci su poveli preko Lee Erwina u 38. minuti, da bi sedam minuta kasnije poravnao Ernestas Veliulis.

Nakon remija bez golova u prvoj utakmici, Dinamo Minsk slavio je kao gost kod armenskog Pjunika s 0:1 i prošao u sljedeću fazu. Jedini pogodak postigao je Aleksej Gavrilovič iz penala u 90. minuti.

Unatoč igranju s igračem manje od treće minute, gibraltarski Lincoln prošao je u sljedeću fazu natjecanja nakon boljeg izvođenja penala protiv malteškog Hamruna.

Prva utakmica završila je 1:0 za Gibraltarce, a večeras je Hamrun u završnici regularnog dijela došao do istog rezultata nakon pogotka Vitaa. U raspucavanju smo vidjeli samo jedan promašaj, bio je to Steve Borg za Maltežane u petoj seriji.

Robert Prša odigrao je 104 minute za poraženu momčad.

Nakon pobjede od 5:0 u gostima, Celje pod vodstvom Damira Krznara došlo je do nove pobjede protiv estonske Flore, ovoga puta na domaćem terenu rezultatom 2:1.

Gosti su vodili nakon prvog poluvremena pogotkom Tonyja Varjunda, dok su preokret Celja kompletirali Aljoša Matko i Žan Karničnik.

Luka Bobičanec odigrao je prvo poluvrijeme za Celje, a Ivan Brnić cijelu utakmicu. test

Kvalifikacije za LP:
HJK - Panevežys 1:1 (1:4 ukupno)
Lincoln - Hamrun 0:1 (5:4 nakon penala)
Pjunik - Dinamo Minsk 0:1 (0:1 ukupno)
Celje - Flora 2:1 (7:1 ukupno)

FOTO: Duško Jaramaz/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!