Ostali sportovi

Ugovor karijere: Ivan Erslan ima osigurane četiri borbe u UFC-u

Mihaela Bradovski • četvrtak, 18.07.2024.
Ugovor karijere: Ivan Erslan ima osigurane četiri borbe u UFC-u
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Hrvatski MMA borac Ivan Erslan objavio je kako je potpisao ugovor s UFC-om, najjačom borilačkom organizacijom u svijetu slobodne borbe...

Većini MMA boraca cilj je potpisati ugovor s UFC-om, a taj cilj ostvario je hrvatski borac u poluteškoj kategoriji Ivan Erslan.

Igraj na UFC mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Erslan je jučer objavio kako je stavio potpis na ugovor s UFC-om koji mu garantira najmanje četiri borbe nakon kojih će se vidjeti hoće li biti potpisan novi ugovor i suradnja nastavljena.

"Na moje veliko zadovoljstvo vam mogu konačno objaviti da sam potpisao ugovor s najvećom UFC organizacijom na četiri borbe. Moji snovi su se ostvarili, iako je nekad izgledalo tako daleko, Bog je uvijek imao bolje planove za mene od onih koje sam ja sam krojio", poručio je Erslan.

Erslan se dokazao u poljskoj organizaciji KSW-u, trebao je nastupiti i u FNC-u, međutim stigao je poziv koji se ne odbija i gledat ćemo ga u UFC-u.

"Vijesti o borbi stižu uskoro i s nestrpljenjem čekam da vam objavim s kojim velikim imenom se borim. Mogu vam obećati da ću uvijek s ponosom predstavljati našu domovinu i da ću dati zadnju kap krvi da izađem iz kaveza s podignutom rukom."

Aktualni prvak u poluteškoj kategoriji u UFC-u je Alex Pereira koji je prošlog mjeseca sjajnim nastupom obranio titulu protiv Jirija Prochazketest

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!