Košarka

Matković dobio skromnu minutažu, ali i pohvale trenera

HINA, Mario Borko • petak, 19.07.2024.
Matković dobio skromnu minutažu, ali i pohvale trenera
Foto: EPA

New Orleans Pelicansi noćas su izgubili četvrtu utakmicu u Ljetnoj NBA ligi. Karlo Matković odigrao je samo tri minute, ali je zaradio pohvale trenera...

U susretu Ljetne NBA lige u Las Vegasu New Orleans Pelicansi, za koje je nastupio hrvatski košarkaš Karlo Matković, su izgubili od Memphis Grizzliesa sa 77:88.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Nakon što je u srijedu za 25 minuta zabio čak 25 koševa u susretu protiv San Antonio Spursa, Matković se nije previše naigrao u susretu protiv Grizzliesa. Na parketu je proveo svega tri minute bez učinka.

Memphis su do pobjede vukli Scotty Pippen Jr sa 17 koševa i 11 skokova, te Gregory Jackson sa 17 koševa sedam skokova i šest asistencija. Na suprotnoj strani najefikasniji su bili Jordan Ford sa 16 koševa, te Jordan Hawkins s 13 koševa.

Bila je to četvrta pobjeda Memphisa u Ljetnoj ligi, te četvrti poraz New Orleansa.

U prva dva nastupa Pelicansa na turniru u Las Vegasu, Matković je imao učinak od 10 koševa protiv Orlanda te osam poena protiv Minnesote.

"Karlo ima potencijala, Cijelo vrijeme (u Las Vegasu) igra s puno energije", rekao je glavni trener ljetne lige Pelicansa Aaron Miles.

Prema pisanju američkih medija Matković je potpisao ugovor za New Orleans na tri godine vrijedan 4.9 milijuna eura. test

FOTO: EPA/Daniel Dal Zennaro

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!