Nogomet

Kustić o Vidi: 'Ostat će zapamćen kao jedan od omiljenih igrača kako navijačima tako i suigračima'

Mihaela Bradovski, hns.family • nedjelja, 21.07.2024.
Kustić o Vidi: 'Ostat će zapamćen kao jedan od omiljenih igrača kako navijačima tako i suigračima'
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić, zahvalio je Domagoju Vidi na velikom doprinosu uspjesima hrvatske reprezentacije nakon što se dokapetan Vatrenih oprostio od reprezentativnog nogometa.

Vida je o svojoj odluci obavijestio predsjednika Saveza Marijana Kustića i izbornika Zlatka Dalića, nakon čega je objavio oproštajno pismo.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Domagoj je, prije svega, velikan hrvatske reprezentacije zbog svega što je dao na terenu. Bio je nezamjenjivi prvotimac legendarne srebrne generacije u Rusiji, a sa 105 nastupa, sedam velikih natjecanja i tri medalje odlazi u reprezentativnu mirovinu kao jedan veliki šampion. Od srca mu hvala za sve što je dao hrvatskom nogometu", poručio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

"Naravno, Domagoj će osim zbog nogometnog umijeća ostati zapamćen kao jedan od najvažnijih karaktera ove zlatne generacije. Domagojeve osobine - vedrina, pozitiva, duhovitost, optimizam, ali i odlučnost, hrabrost i borbenost - bile su od neprocjenjive vrijednosti za našu svlačionicu. Ostat će zapamćen kao jedan od omiljenih igrača kako navijačima tako i suigračima te uistinu može biti ponosan na svoju reprezentativnu karijeru. Želimo mu sve najbolje u nastavku klupske karijere, puno uspjeha i zdravlja, a vrata hrvatske reprezentacije bit će mu uvijek otvorena", zaključio je Kustić, a piše hns.familytest

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Izdvojeno

  • Ako ovo je kraj, ako umro je sjaj...

    Piše: Mario Borko

    Ako ovo je kraj, ako umro je sjaj...

    Zavjesa na 17. Europsko prvenstvo se spustila, Španjolska je četvrtim naslovom postala rekorder, a prije nego što je stigla do te laskave...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!