Tenis

Marketa Vondroušova zbog ozljede otkazala nastup na Olimpijskim igrama

Branimir Korać, HINA • ponedjeljak, 22.07.2024.
Marketa Vondroušova zbog ozljede otkazala nastup na Olimpijskim igrama
Foto: EPA

Osvajačica srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju Čehinja Marketa Vondroušova (25) povukla se s OI u Parizu zbog ozljede ruke.

Jako mi je žao, ali zbog zdravstvenih razloga neću sudjelovati na Olimpijskim igrama u Parizu, objavila je Vondroušova na Instagramu.

Igraj na teniske mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Do posljednjeg trenutka sam se nadala barem nastupu u parovima, ali problemi s rukom ne dopuštaju mi ??da izađem na teren," dodala je 25-godišnja Čehinja.

Vondroušova je stigla do ženskog finala u Tokiju prije tri godine kao nepostavljena igračica, izgubivši od devete nositeljice Švicarke Belinde Bencic. Švicarka, koja je u travnju rodila kćer, također neće biti u Parizu na obrani naslova.

Čehinja Katerina Siniakova (28), zlatna na posljednjim OI u parovima i deveterostruka Grand Slam pobjednica u ženskim parovima, zamijenit će Vondroušovu u singlu, a Linda Noskova igrat će u parovima s Karolinom Muchovom.

Vondroušova je prošle godine osvojila svoj prvi Grand Slam turnir u Wimbledonu postavši prva nepostavljena tenisačica koja je osvojila pojedinačni naslov, međutim, ranije ovog mjeseca postala je prva braniteljica titule Wimbledona koja je ispala u prvom kolu nakon 30 godina. test

FOTO: EPA/RICHARD WAINWRIGHT

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!