Košarka

Amerikanci se namučili i protiv Njemačke, Grčka potpuno nemoćna u Beogradu

Branimir Korać • ponedjeljak, 22.07.2024.
Amerikanci se namučili i protiv Njemačke, Grčka potpuno nemoćna u Beogradu
Foto: EPA

Odigravaju se posljednje prijateljske utakmice uoči Olimpijskih igara u Parizu. Košarkaške reprezentacije Srbije i SAD-a upisale su nove pobjede...

Amerikanci su upisali sve pobjede u ovim pripremama, ali nisu impresionirali u posljednjim dvobojima. Južni Sudan imao je priliku za pobjedu, a imala je i Njemačka.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Ponovno su se Amerikanci čupali i spašavali, još jednom je LeBron James pokazao da je unatoč godinama i dalje broj jedan ove američke reprezentacije.

Njemačka je stvarala probleme, dijelom susreta je i vodila, ali SAD je ipak u završnici preuzeo vodstvo i uzeo pobjedu 92:88.

LeBron je završio s 20 poena i šest skokova, a Joel Embiid dodao je 15 poena i osam skokova. Kod Njemačke Franz Wagner imao je 18 poena i sedam skokova, a Andreas Obst 17 poena.

Vrlo zadovoljni mogu biti navijači Srbije s onim što je njihova reprezentacija pokazala u dvoboju protiv Grčke.

Srbija je igrala sjajno, dominirala je od početka do kraja te je predvođena Bogdanovićem i Jokićem upisala pobjedu 94:72.

Bogdanović je imao 19 poena uz tricu 5/5, a Jokić 16 poena uz osam skokova i šest asistencija. Kod Grčke Giannis Antetokounmpo imao je 17 poena i šest skokova. test

Pripremna utakmica:
SAD - Njemačka 92:88
Srbija - Grčka 94:72

FOTO: EPA/ANDREJ CUKIC

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!