Ostali sportovi

U Umagu se i ove godine održava ITF Wheelchair Croatia Open

Sportnet, Mihaela Bradovski • utorak, 23.07.2024.
U Umagu se i ove godine održava ITF Wheelchair Croatia Open

ITF Wheelchair Croatia Open Umag by HEP koji se igra u sklopu jedinog hrvatskog ATP turnira, ove godine obilježava svoje peto izdanje. Tako će neki od ponajboljih svjetskih tenisača u kolicima i ove godine odmjeriti snage na umaškim terenima gdje će se boriti za bodove za svjetsku ITF rang-listu...

Anto Joskić, najbolje rangirani hrvatski tenisač u kolicima (89.) i organizator turnira ističe da je iznimno sretan što počinje još jedan kvalitetan i zanimljiv turnir na kojem će nastupiti 16 sudionika iz sedam zemalja i nekoliko sjajnih imena s ITF liste tenisača u kolicima.

"Listu igrača predvodi prošlogodišnji pobjednik i 33. igrač svijeta, Talijan Luca Arca. Uz njega, tu je čovjek koji nije propustio niti jedan umaški turnir, prošlogodišnji finalist Austrijanac Josef Riegler. Imat ćemo brojne sjajne igrače, a posebno me veseli činjenica da imamo i četvoricu hrvatskih aduta. To su Ante Kolunđija, Sven Maretić, Antonijo Arambašić i moja malenkost", izjavio je Anto Joskić te dodao:

"Hvala našem sponzoru HEP-u te organizatorima Plava Laguna Croatia Opena Umag za suradnju i podršku. Od samog početka cilj turnira je povećati vidljivost i promovirati sport za osobe s invaliditetom, što nam u Umagu odlično uspijeva".

Ždrijeb ITF Wheelchair Croatia Open Umaga by HEP održat će se u srijedu, 24. srpnja u Stella Marisu dok su mečevi na rasporedu od četvrtak, 25. srpnja do subote, 27. srpnja na terenima Umag Tennis Academyja i ATP centra u Stella Marisu. test

FOTO: ATP Umag 2023

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!