Ostali sportovi

MVP svjetskog prvenstva u košarci i brončana džudašica nose njemačku zastavu

HINA, Mario Borko • utorak, 23.07.2024.
MVP svjetskog prvenstva u košarci i brončana džudašica nose njemačku zastavu
Foto: EPA

Dennis Schröder i Anna-Maria Wagner dobili su čast zajedno nositi njemačku zastavu na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu. Njih su glasovanjem izabrali članovi olimpijske ekspedicije i navijači...

Njemački olimpijski odbor obznanio je u utorak da će njemačku zastavu na otvaranju Olimpijskih igara nositi košarkaš Dennis Schröder i džudašica Anna-Maria Wagner.

Igraj na sve sportove na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Njemački olimpijski odbor je organizirao glasovanje među članovima njemačke olimpijske ekspedicije i navijačima te su najviše glasova skupili spomenuti Schroeder i Wagner.

Kod sportaša je Schröder pobijedio tenisača Alexandera Zvereva, dok je Wagner bila ispred drugoplasirane nogometašice Alexandre Popp.

Prošle godine Njemačka je na Svjetskom košarkaškom prvenstvu osvojila zlatnu medalju, a Schröder, inače član NBA momčadi Brooklyn Netsa, proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP-a) prvenstva.

Džudašica Wagner je u karijeri dosad osvojila dvije zlatne medalje na svjetskim prvenstvima, dok je na posljednjim Igrama u Tokiju osvojila dva brončana odličja. test

EPA/KIMIMASA MAYAMA

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!