Ostali sportovi

Boysen: Hrvatska će biti iznenađenje olimpijskog rukometnog turnira

Mihaela Bradovski • srijeda, 24.07.2024.
Boysen: Hrvatska će biti iznenađenje olimpijskog rukometnog turnira
Foto: Pixsell

Bivši rukometaš, a danas jedan od najpoznatijih rukometnih insajdera i komentatora, Rasmus Boysen, predviđa Hrvatskoj medalju na olimpijskom rukometnom turniru...

Ono što je u nogometnom svijetu Fabrizio Romano, to je u rukometnom svijetu Rasmus Boysen. Najcjenjeniji insajder i komentator u rukometnom svijetu dao je svoje predviđanje uoči početka olimpijskog rukometnog turnira.

Igraj na utakmice olimpijskog rukometnog turnira na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Boysen je više puta naznačio koliko cijeni Hrvatsku pa joj tako ovaj put predviđa brončano odličje i status najvećeg iznenađenja olimpijskog turnira.

Prema Boysenu u borbi za zlato naći će se Francuska i Danska koji ujedno i važe za najveće favorite na Igrama, a zlato bi trebali uzeti Francuzi. Hrvatskoj predviđa pobjedu u susretu za broncu sa Švedskom.

Kao najveće razočaranje vidi Španjolsku koja je bila veliko razočaranje i prošlog Europskog prvenstva.

Titulu MVP-a prema Boysenu odnijet će Ludovic Fabregas, najbolji strijelac bit će Mathias Gidsel, a najbolji mladi igrač Gergö Fazekas.

Odličje za Hrvatsku, bilo bi to fantastično. test

FOTO: Marcus Brandt/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • cameosisdanas u 12:26
    Prema Boysenu u borbi za zlato naći će se Španjolska i Danska koji ujedno i važe za najveće favorite na Igrama, a zlato bi trebali uzeti Francuzi. Hrvatskoj predviđa pobjedu u susretu za broncu sa Švedskom. Kao najveće razočaranje vidi Španjolsku koja je bila veliko razočaranje i prošlog Europskog... [više na forumu]
    cameosis