Ostali sportovi

Alcaraz u paru s Nadalom na OI: 'Nadam se da ćemo se dobro zabaviti, ali i ostvariti pravi rezultat'

HINA, Mihaela Bradovski • srijeda, 24.07.2024.
Alcaraz u paru s Nadalom na OI: 'Nadam se da ćemo se dobro zabaviti, ali i ostvariti pravi rezultat'
Foto: EPA

Vjerojatno najatraktivnija kombinacija na olimpijskom teniskom turnira parova bit će ona španjolska u kojoj će zaigrati Carlos Alcaraz, trenutačno treći tenisač na svijetu i legendarni Rafael Nadal.

Nekoliko dana prije početka olimpijskog turnira u Parizu dva španjolska teniska asa su održala konferenciju za novinare.

Igraj na teniske mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Uvjeravam vas da ćemo dati sve od sebe. Odigrat ćemo s puno entuzijazma. Nadam se da ćemo se dobro zabaviti, ali i ostvariti pravi rezultat", rekao je Alcaraz, koji je ove godine osvojio i Roland Garros i Wimbledon, dok je bitno umjereniji u najavama bio 38-godišnji Nadal.

"Izuzetno smo zadovoljni što ćemo igrati zajedno, ali to zadovoljstvo ne garantira i uspjeh. Razumijemo da smo pobudili veliki interes, ali Carlos nije igrao puno puta parove u karijeri, kao ni ja. Ja zadnjih godina i nisam često na terenima. Ali, dat ćemo sve od sebe, da nam duše budu mirne", rekao je Nadal koji je prošlog tjedna igrao finale ATP turnira u Bastadu, a Roland Garros, gdje se održava olimpijski turnir, je u karijeri osvojio nevjerojatnih 14 puta.

Nadal ima zlatnu olimpijsku medalju kako u pojedinačnoj, tako i u konkurenciji parova. S Marcom Lopezom je slavio 2016. godine u Rio de Janeiru. Pojedinačno zlato je osvojio 2008. u Pekingu. test

FOTO: EPA/TERESA SUAREZ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!